Vekki

Näin poistat tilisi

Vekki · Päivitetty 11.10.2026

Voit poistaa Vekki-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot milloin tahansa.

Poisto sovelluksessa

  1. Avaa Vekki ja siirry Omat tiedot -välilehdelle.
  2. Valitse sivun alareunasta Poista tili.
  3. Vahvista poisto.

Tili ja kaikki tiedot poistetaan heti.

Poisto ilman sovellusta

Lähetä sähköposti osoitteeseen vekkiapp@outlook.com siitä osoitteesta, jolla olet rekisteröitynyt, otsikolla Poista tili. Poistamme tilin ja tiedot 30 päivän kuluessa.

Mitä poistetaan

  • Käyttäjätili
  • Perheenjäsenten tiedot ja profiilikuvat
  • Vaatteet, varusteet ja niiden kuvat
  • Asut ja ostoslista

Mitä säilyy

Varmuuskopioista tiedot poistuvat automaattisesti viimeistään 90 päivän kuluessa.

Lisätietoja: tietosuojaseloste

How to delete your account

Vekki · Last updated October 11, 2026

You can delete your Vekki account and all associated data at any time.

Delete in the app

  1. Open Vekki and go to the Profile tab.
  2. Tap Delete account at the bottom of the page.
  3. Confirm the deletion.

Your account and all data are deleted immediately.

Delete without the app

Send an email to vekkiapp@outlook.com from the email address you signed up with, with the subject Delete account. We will delete your account and data within 30 days.

What is deleted

  • Your account
  • Family members' information and profile photos
  • Clothes, gear and their photos
  • Outfits and wishlist

What is kept

Data is removed from backups automatically within 90 days.

More information: privacy policy